Sanningen om SD

"De flesta som röstar på SD är lågutbildade och unga män. Lågutbildade är den grupp som har störst risk att hamna i kriminalitet. SD vill kämpa mot kriminalitet men påstår att det är invandrare som blir det dock är "medelbrottslingen" svensk... Pga finanskris och borgligt styre har fattiga fått det sämre där av letar många efter ett snabbt och konkret svar, någon att skylla på. När då SD presenterar att det är invandrarnas fel går man gärna med på det. Det är inte en slump att ett sådant parti kommer in i riksdagen efter en mandatperiod av borgligt styre.

Alla riksdagspartier tar ju avstånd från SD vilket är bra på det uppenbara sättet men dåligt för att de fortsätter den utfrysningstaktik som har pågått hela valet. I och med att man hade denna ignorerande taktik motverkade man inte SD på något sätt. Om partierna istället skulle tagit fler debatter med SD skulle deras frågor belysts på ett annat sätt och det skulle framgått tydligare vilka idioter de är, man skulle ha motarbetat dem inte bara ignorera problemet. Ett ignorerat problem finns kvar, det gäller att lösa det!"

OBS! Jag har inte skrivit denna text, men har full tillåtelse att publicera den.

- Rött inne, rött ute, rött hjärta, rött sinne / Nathaly

Kommentarer
Postat av: mickan

Hej besök gärna min blogg och kommentera hiss/diss frågan och Redigerad VS oredigerad! :D

2010-09-26 @ 16:09:07
URL: http://absoluutmickan.blogg.se/
Postat av: Cissi

Ska vi följa varandra via bloglovin? :)

2010-09-26 @ 16:39:21
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: Michael Cresté

bra text! Tror inte på den här utfrysningstaktiken heller... Försöker e inte sammarbeta nu heller så komemr SD bara få ännu mer röster i nästa val eller om det nu bli omval...

2010-09-26 @ 16:53:22
URL: http://michaelcreste.wordpress.com/
Postat av: Hanna

Härligt att du sprider motstånd mot SD!!

2010-09-26 @ 19:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0