Fantasi är som balsam för själen

Jag kom nyss att tänka på en sak. Tänk om man kunde styra hur världen såg ut helt och hållet. Alltså om alla kunde styra och få som de ville. Jag ska nu använda min kreativa fantasi och skriva ner hur jag önskar att världen vore ;)
Många saker är ju fysiskt omöjliga, men det gör det bara roligare tycker jag!

♣ Människor och djur skulle vara vegetarianer, utan att världen skulle bli överbefolkad.

♣ Livet skulle vara fyllt med cool musik, sköna röster och andra fina ljud i stället för skrik störande oväsen.

♣ Fåglarna på stadens gator flyttar ut till skogen där de kan vara fria och äta mer för dem naturlig mat (och inte skrämma ihjäl vissa stackare..)

♣ Viktigt är att heller ingenting är perfekt. Spänningar och ovissheter ska finnas kvar!

♣ Alla människor har samma förutsättningar att klara sig, men alla är så pass olika att det inte blir enorm konkurrens till samma saker.

♣ Det finns oändligt många olika livsstilar, då folk accepterar varandra som de är och alla har tillåtelse att uttrycka sin stil, så länge det inte förtrycker eller skadar någon.

♣ Sjukdomar existerar inte. Allas kroppar är friska, men olika. Mentalt finns det ingen som alltid mår bra, men ingen ska leva i lidelse. Ångest, exempelvis, finns inte, utan alla kan kontrollera sina känslor.

♣ Ideal är bara onödigt, t. ex. skönhetsideal. Alla får se ut som de vill så länge det, som jag alltid säger, inte är skadligt för en själv.

♣ Ondska och dess orsak förekommer inte. Ingen är glad och snäll jämt, men det är skillnad på ilska och ondska.

♣ Barn behandlas alltid som människor eftersom alla förstår det logiska; att de ÄR människor.

♣ Girighet är banlyst, nu hjälper vi varandra. Naturens resurser är till för oss alla!

♣ Kärlek kan inte alltid vara lycklig, men olycklig kärlek läker snabbt och skadar oss absolut inte för livet.

♣ Människor är lagom ärliga. Alltså, alla anstränger sig för att vara det, men inte så pass att man trycker ner någon genom att säga en sanning på ett elakt sätt. Eller säga något någon mår bäst av att inte, i onödan, veta.

♣ När någon dör vet man att man kommer se den döde igen, en dag, någonstans. Givetvis finns anden, eller ja, närvaron kvar på något sätt. Vissa tror på det, vissa är skeptiska, det är upp till en själv.

♣ Människor är så pass high-tech i hjärnan att de inte krigar.

♣ Människor har fortfarande olika känslor och humör som går lite hit och dit, men det är aldrig någon fara, alla vet att det kommer bli bra snart igen, varje gång de genomgår en kris.

♣ Missbruk är ett ord som aldrig används, då det inte har någon betydelse. Det finns inga droger, utan t. ex. alkohol är helt ofarligt och har bara de positiva bitarna kvar.

♣ Man kan göra vissa saker ogjorda. Inte alla, men vissa.

♣ Gråta kan man absolut göra. Där förändras inget, men det är skönt att gråta, det helar på ett effektivt sätt. Dessutom är det inte tabu, inte alls.

♣ Djur behandlas som de ska. Alltså som levande varelser. Skadedjuren som faktiskt förstörde har hittat sin boning någonstans där vi slipper dem och de slipper oss.

♣ Man går i skolan på något sätt, men har mer frihet att leva ut sina passioner och anpassar skolgången efter sina egna behov och sin egen verklighet.

♣ Människor och djur lever endast på mat som är naturlig. Alltså utan tillsatser, onödiga fetter, överdrivet mycket socker och färgämnen, etc.

♣ Folket rör sig mer i vardagen, vad de än jobbar med. Alla känner sitt naturliga "jag" och använder det, då människan är gjord för att röra sig på något sätt. Alla ska givetvis känna att de får ut något av det också.

♣ Alla får i alla fall några ordentliga drömmar uppfyllda i livet!

♣ Folk ger varandra mer komplimanger, ingen är rädd för det. Men bara ärliga sådana!

♣ Massor, massor, mer. Oändligt!

Hur sin din egna värld ut?

Kommentarer
Postat av: Camilla

Får jag bo i din värld? :D

2010-05-03 @ 11:17:08
URL: http://acerimmer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0